Welkom!

Welkom op mijn nieuwe website! Ik ben trots en blij om dit als mijn visitekaartje te hebben. Na 15 jaar trouwe dienst, was het tijd voor een frisse nieuwe website. Je vindt hier alle informatie die belangrijk is over mij als schrijftolk. Op de pagina Over mij beschrijf ik wat mij beweegt om dit prachtige werk te doen en wat mij uniek maakt als schrijftolk.

Toegankelijkheid voor iedereen is voor mij het allerbelangrijkst. Dat blijft zo, ook nu met de nieuwe uitstraling. Mijn website is daarom gebouwd met toegankelijkheid als uitgangspunt. Zo staan er aan de rechterkant van het scherm altijd twee knoppen: eentje die de tekst op de pagina vergroot en eentje die de website omschakelt naar hoog contrast. Ook zijn we bezig met de website verder ontwikkelen, zodat de teksten automatisch voorgelezen kunnen worden, zonder installatie van een computerprogramma.

Mijn website is niet alleen mijn visitekaartje, maar ook een informatiebron voor cliënten en andere (schrijf-)tolken. Daarom hebben we grote zorg gedragen voor de juistheid en compleetheid van alle informatie die hier te vinden is. Alle pagina’s zijn geschreven ter inspiratie, informatie en om het werk van schrijftolk het podium te geven dat het verdient.

Er zijn nieuwe, gemakkelijke manieren om contact met mij op te nemen. Als je vragen hebt, mij als tolk wil inzetten of meer wil weten over wat ik als schrijftolk doe, neem dan vooral contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gea Duister Schrijftolk