Tolken op locatie

Al jaren mag ik voor veel verschillende klanten op verschillende plekken tolken. Ik doe dit met veel plezier. Als schrijftolk ben ik breed inzetbaar voor enorm veel verschillende gebeurtenissen. Dat gaat van bruiloften tot vergaderingen, alles is bespreekbaar.

Hoe het werkt

Je vraagt tolkdiensten via Tolkcontact aan, die kan ik aannemen. Daarnaast kan je ook direct contact met mij opnemen om een tolkopdracht aan te vragen.

We bespreken dan waar, wanneer en wat de opdracht inhoudt. Waar nodig en mogelijk kan ik vragen om teksten van sprekers, om mij optimaal voor te kunnen bereiden. Ik kom dan naar de afgesproken locatie en voer de opdracht uit.

Houd er rekening mee dat tolkteksten in principe niet worden opgeslagen. Tolkteksten sla ik, in verband met privacy, alleen op jouw usb-stick op, als dit bij mij tijdig (vooraf) bekend is en alle aanwezigen hiervan op de hoogte en akkoord zijn.

Hoe ik werk

Als ik als schrijftolk aan de slag ga met de communicatie, staat een persoonlijke benadering voorop. Ik zorg voor de verbinding tussen jou en de sprekers/gesprekspartners, of dit nu een docent is of je team van collega’s.

Ik pas creatieve oplossingen toe die jou meer verbinden met de tekst, spraak en en intentie van de spreker. Dat is het uiteindelijke doel van de opdrachten die ik uitvoer. Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat ik al veel tevreden klanten heb mogen helpen als schrijftolk!

Stilte

Is het belangrijk dat ik als schrijftolk niet te horen ben? Mijn toetsenbord, de Velotype, maakt van zichzelf al bijna geen geluid. Is dit toch teveel? Dan kan ik de Stiltedoos inzetten.

Stiltedoos of fluisterdoos
Vooraanzicht Stiltedoos

De Stiltedoos is een doos gevuld met geluidsisolerend materiaal aan zes zijdes. Doordat de doos aan alle kanten geïsoleerd is, kan ik in nagenoeg volledige stilte mijn werk doen en horen de mensen om jou heen mij niet.

Meer weten?

Wil je meer weten over mijn werkzaamheden als schrijftolk of denk je dat je mij zou willen inzetten? Neem contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Gea Duister Schrijftolk