Tolk-Factuur

Facturatie

Ben je (schrijf)tolk en wil je je facturatie en boekhouding versimpelen? Daarvoor bieden wij Tolk-Factuur aan. Dit programma maakt factureren simpel en overzichtelijk. Zo kan jij je werk beter doen!

Tolk-Factuur is simpel

Je voert eenmalig de naam van de cliënt in en kan vervolgens snel via het keuzemenu de gegevens van deze cliënt opzoeken voor een uitvoeringsformulier. Wisselt opeens de opdracht van een onderwijs naar een leefurenopdracht? Geen probleem! Tolk-Factuur past de weergegeven tekst aan zodra je aangeeft wat voor soort opdracht het is. Zo maak je altijd het juiste formulier.

Als je opdracht is afgelopen, wil je snel kunnen factureren. Dat kan nu. Zolang er geen tijden zijn veranderd ten opzichte van het uitvoeringsformulier, Maak je met één druk op de knop de juiste factuur aan. Zijn de tijden wel veranderd? Dan pas je dat snel aan en dan rolt de juiste factuur uit het programma.

Met een tweede knop print je ook direct de bijbehorende envelop, dan hoef je het benodigde adres niet op te zoeken en op te schrijven. Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.  

Tolk-Factuur is persoonlijk

Tolk-Factuur geeft je de mogelijkheid om je eigen logo toe te passen op de facturen. Dat maakt het programma persoonlijk en zorgt ervoor dat de ontvanger van jouw factuur snel kan herkennen van wie deze afkomstig is.

Tolk-Factuur is up-to-date

Wijzigingen in UWV en Tolkcontact regelingen worden zo snel mogelijk verwerkt in een nieuwe update en de nieuwe versie wordt dan ook hier zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Het formaat en de formulering van het declaratie- en uitvoeringsformulier worden conform de eisen opgesteld. Zo zijn jouw facturen altijd professioneel en waterdicht.

Zie het in actie

Heb je interesse in Tolk-Factuur maar ben je eerst benieuwd hoe het werkt en wil je het in actie zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak via onderstaand e-mailadres!

Kosten van Tolk-Factuur

We zijn graag open en transparant over wat het je gaat kosten. Daarom is het heel simpel: de licentiekosten voor Tolk-Factuur zijn € 125,-exclusief BTW per jaar.
Wat je hiervoor krijgt:
– Alle updates (met alle mogelijke uitbreidingen die er eventueel bijkomen).
– Gratis basisondersteuning, zowel via e-mail als telefonisch.
– Gratis (hulp bij) installatie

Je krijgt een maand proeftijd voor Tolk-Factuur, in deze maand zijn zowel de volledige functionaliteit van het programma als de gratis ondersteuning gewoon beschikbaar.

Ik heb interesse!

Als je interesse hebt in Tolk-Factuur, neem dan contact met mij op via het onderstaande e-mailadres:

Gea Duister Schrijftolk