Tolk-Factuur Recensies
 
 
Naam Commentaar Plaatsingsdatum
M. Köhler Dit programma is in mijn ogen echt een aanrader! In het verleden heb ik me vaak geërgerd aan het NBTG-programma, dat bij mij vaak vastliep. Na meer dan een jaar gebruik ben ik nog steeds erg blij dat ik ben overgestapt naar het programma van Dirk. En achteraf heb ik spijt dat ik dat niet veel eerder heb gedaan.
Met mijn zuinigheid had ik eerst schroom, maar het bedrag, dat je hiervoor betaald, heb je snel terug verdient. Je bespaart echt veel tijd. Die kopieerfunctie vind ik erg makkelijk, je zet een nieuwe datum in de kopie en je kunt het alweer printen. En je kunt ook makkelijk rapporten uitprinten voor je BTW- en inkomstenbelasting, zowel inkomen alsook kilometers.
In het begin had ik een aantal wensen, en Dirk heeft na aanleiding daarvan wat aanpassingen gedaan. De ingebouwde UWV-formulieren vind ik ook heel makkelijk. En omdat we de formulieren nu als PDF moeten mailen naar het UWV, heeft Dirk alweer aanpassingen gedaan: je kunt alles nu meteen als PDF opslaan. Zo in de mail geplakt, heel snel!
Bij veranderingen gaat Dirk meteen overal achteraan, gaat zelfs met de uitvoerders in gesprek.
En als er toch iets fout gaat ooit, neemt hij daar de tijd voor, is goed bereikbaar, kijkt mee via teamviewer en helpt hij je uit de brand. Echt een grote pluim voor zijn klantvriendelijkheid.
03-02-2016
     
N. Vrieling Na eerst zelf in Excel facturatiesheets met formules et cetera gemaakt te hebben ben ik na enkele maanden toch overgestapt op Tolk-Factuur. Dit scheelt mij nu zoveel tijd en is zoveel gemakkelijker! Dus sindsdien, al enkele jaren inmiddels, ben ik het blijven gebruiken.
Dirk houdt mij al die tijd ook heel goed op de hoogte van alle veranderingen zoals uwv-perikelen of tariefwijzigingen en dat vind ik toch een zeer gewenste en welkome service. Suggesties en verbeteringen kan ik ook altijd aandragen en dan kijkt hij meteen of hij daar iets mee kan doen. Super programma dus en door de tijdsbesparing zeker ook erg rendabel!
19-11-2015
     
C. Strasters Ik ben op dit moment bezig wederom een hele berg facturen de deur uit te gooien.
Wat ben ik toch opnieuw blij met dit programma (Tolkfactuur, ontwikkeld door Dirk Duister.) Het is ordelijk, overzichtelijk, en weet zelfs míjn chaos in goede banen te leiden. Dit programma sluit veel menselijk te maken fouten uit. Het systeem blokkeert dan gewoon. Soms dan even puzzelen wat ik fout heb gedaan, maar ik wordt wel bij de les gehouden! :) Zó fijn!! Werken met dit programma scheelt vreselijk veel tijd. Is zeer gebruiksvriendelijk (het lukt zelfs mij).
Vanaf dat ik hiermee werk (een klein jaar) krijg ik alleen nog facturen terug als een klant geen tolkuren heeft. Dat was eerder regelmatig omdat ik een fout had gemaakt in mijn factuur.... Dirk is altijd bereid tot meekijken en uitleggen. Bij alle UWV perikelen en daarmee veranderingen voor het factureren loopt hij voorop in de strijd voor verduidelijking en informeert en adviseert zijn gebruikers. Zo ontlastend! Het is de aanschaf veel méér dan waard.
Dirk bedankt! Je wist al hoe ongelofelijk blij ik met jou en je programma ben, nu lees je het :)
04-11-2015
     
S. Groeneveld Ik kwam in aanraking met Tolk-Factuur toen ik nog student Schrijftolk was, tijdens een workshop. Uiteraard zag ik meteen potentie in het programma, want anders had ik het niet aangeschaft. En daar heb ik geen moment spijt van. Het maakt mijn administratie gewoon een heel stuk simpeler en sneller.
Daarbij staat Dirk altijd open voor inbreng en/of feedback. Waar anderen in de stress schieten wanneer er weer een nieuw soort uitvoeringsformulier is of dat er weer nieuwe extra informatie verplicht is, bedragen bijvoorbeeld in formulieren totaal niet kloppen: ik maak me nergens druk om want Dirk voert het wel door in zijn programma en dan is het voor mij alleen even een update draaien en klaar :-) En het programma wordt nog steeds verbeterd!
27-okt-2015
     
S. Tahapary TolkFactuur is een zeer handig programma dat ik gebruik voor mijn uitvoeringsformulieren en facturatie. Het wordt regelmatig geupdate om het zo goed mogelijk te laten werken. Dirk is altijd bereid om te helpen wanneer ik vragen heb of wanneer er onduidelijkheden zijn. Ik gebruik het programma nu ruim een jaar en zal er zeker langer gebruik van maken. 22-okt-2015
     
L. van Rooij Ik gebruik Tolk-Factuur nu sinds januari dit jaar. Fantastisch programma! Het maken van een uitvoeringsformulier is een fluitje van een cent. Daarna is de factuur met één druk op de knop gemaakt.
Dirk is altijd bereid om te helpen als er iets niet goed gaat. Via teamviewer kan hij op afstand meekijken waardoor je nooit vage mails hoeft te sturen waarin je uit moet leggen waar je tegenaan loopt.
De laatste tijd is er veel te doen rondom de facturering bij het UWV. Dirk heeft zich een slag in de rondte gewerkt om daar duidelijkheid in te krijgen. Vervolgens heeft hij ervoor gezorgd dat alles via Tolk-Factuur gewoon door kan gaan, dus we kunnen nu digitaal facturen sturen.
Er verschijnen regelmatig updates van het programma en daardoor blijft alles goed werken.
21-okt-2015
     
A. van Es Opdrachtformulier maken fluitje van een cent. Klaar met de opdracht: met 1 druk op de knop is de factuur gemaakt en eventuele aanpassingen zijn zo gedaan. Kilometerregistratie, uitdraai van gewerkte uren en veel meer informatie is zo op te vragen. Zeer gebruikersvriendelijk boekhoudprogramma en ook de support bij eventuele onduidelijkheden of vragen is top!!! 31-mrt-2015
     
L. Meijer positief :
Als er iets is, en je mailt/belt, neemt Dirk altijd razend snel contact op!

Wat ik minder fijn vind aan het programma: als je geprint hebt, kun je de factuur niet meer aanpassen. Ik ontdek regelmatig foutjes, en dat kun je dan niet meer ongedaan maken. Graag zou ik facturen of uitvoeringen kunnen verwijderen, dat zorgt voor wat meer ontspanning. Nu ben ik daardoor soms juist meer tijd kwijt dan zoals ik het zelf op de oude manier deed, omdat ik het dan handmatig moet aanpassen.
19-mrt-2015
  Opm: Voor wat de facturen aangaande: die kan en mag je in een "normaal" pakket ook NOOIT meer aanpassen. Dit komt omdat er is vastgelegd dat je facturen tot 7 jaar na dato moet kunnen reproduceren. Wijzigen van een geprinte factuur is dus "uit den boze".
Hiervoor zit er ook een "Preview" knop op het scherm.
 
     
M. van Eijnsbergen Ik werk nog niet zo lang met Tolk-Factuur, maar ben er heel erg tevreden over. Het is een mooi, compleet programma voor uitvoeringsformulieren, facturatie en diverse andere rapportages. Mocht je er niet uitkomen of een vraag hebben, dan is er de ondersteuning door Dirk Duister. Dirk verzorgt regelmatig updates, waardoor het systeem altijd up to date is. Zo fijn, dit had ik jaren eerder moeten doen. 25-feb-2015