Tolk-Factuur F.A.Q.
(Veelgestelde vragen)
 
Vraag Antwoord
Draait Tolk-Factuur ook op de Mac? Het kan alleen op een mac draaien op het moment dat je OOK op de Mac Windows er op hebt staan....
Dat kan zijn als dual-boot of softwarematig.
Kosten?  Waarschijnlijk ongeveer 250 tot 350 euro (schatting).
   
Zijn er dan nog andere mogelijkheden voor Mac gebruikers? Een mogelijkheid is om de goedkoopste windows laptop te kopen. Je bent dan ongeveer 200 tot 250 euro kwijt, die je anders ook aan installatie voor op de Mac kwijt zou zijn.
Tevens heb je dan meteen een volledig losstaand administratie systeem.
   
Hoe kan ik mijn eigen tarieven invoeren? - Voer eerst onder "Algemeen"-"Tariefcodes" een ""code"" in die voor jou voldoende zegt. (Kilometer tarieven MOETEN met "km" beginnen)

- Voer onder "Tarief Gegevens"- "Standaard tarieven" het 'normale' uurtarief in voor de tariefcode die je net hebt ingevuld (dus zonder ophogingspercentages).

- Voer onder "Tarief Gegevens"- "Tarief differentiatie" een duidelijke omschrijving in, kies de juiste tariefcode  en vul de percentages in.

Ik krijg met het uitpakken van de laatste versie van het programma de volgende fout: Het programma Tolk-Factuur mag bij het uitpakken van de software NIET in gebruik zijn.

Sluit Tolk-Factuur af en probeer opnieuw.
Ik heb verschillende versies van het programma gemist. Wat moet ik doen? Alleen de allerlaatste versie hoeft u maar te downloaden en installeren. Alle vorige wijzigingen zitten ook hierin verpakt.

Kan ik ook andere facturen maken dan alleen maar voor Tolkcontact en/of UWV? Ja, dat kan. U bepaalt zelf welke tarieven en klanten/betalende instanties u heeft.